OM

Jeg er født og opvokset i Hatting uden for Horsens med mine forældre og lillebror. Musik og sang har altid fyldt meget i mit liv. Jeg startede som 10-årig med klaverundervisning, som nogle år efter blev erstattet af sangundervisning og netop sangen gav mig virkelig blod på tanden.

Sideløbende har gymnastikken også været en stor del af mine yngre år og blev senere erstattet af dans. Og især efter flere år på Palsgaard sommerspil både som ensemble, med biroller og en hovedrolle, føltes det som det helt rigtige for mig at søge ind på Det Danske Musicalakademi, hvor jeg var så heldig at blive optaget i 2011.

Allerede inden mit optag på musicalakademiet startede jeg med at undervise i sang og har siden dygtiggjort mig inden for sang- og sangcoaching. På musicalakademiet stiftede jeg bekendtskab med Klaus Møller og hans fantastiske måde at undervise på. Så da Klaus endelig begyndte at uddanne sangcoaches tog jeg hans sangcoachuddannelse, som jeg færdiggjorde i maj 2020.

Kombinationen af at undervise og selv at være udøvende, er det ideelle for mig. Jeg elsker selv at være på, men elsker lige så meget at videregive og udvikle andre. Det kunstneriske miljø er min store passion, og det er det, der driver mig og giver mig energi.